LightSheer Diode

Wat is LightSheer DESIRE?

In het verleden waren er verschillende methoden voor ontharen namelijk; scheren, plukken, waxen, elektrolyse en chemische ontharingsmiddelen.

Een aantal is pijnlijk en geeft rommel. En voor allen geldt, het kost een hoop geld en wordt vaak geassocieerd met hoge kosten.

De verschillende Lumenis LightSheer producten voor permanent ontharen bieden u snelle en effectieve behandelingen met optimaal comfort voor de cliënt.

De LightSheer® is ruim 75% sneller dan een gemiddelde ontharingssessie en zorgt met het unieke HITTM en de ChillTipTM technologie voor een pijnloze behandeling.

De LightSheer is een slimme en economische keuze: u bespaart tijd en geld.

LightSheer laser

De LightSheer maakt gebruik van een state-of-the-art 805nm diode laser, deze is geschikt om alle huidtypen veilig te behandelen.

De energie van deze laserstraal wordt omgezet in warmte, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt en nieuwe haargroei niet meer mogelijk is.

De Lightsheer maakt het mogelijk een behandeling op maat te geven door gebruik te maken van 2 verschillende handstukken in combinatie met de nieuwste technologie.

HIT technologie

De High speed geïntegreerde technologie (HIT) maakt gebruik van vacuüm om de huid te stretchen.

Hierdoor kan de laser maximale absorptie bereiken in de haarfollikel en maakt een snelle en effectieve pijnloze behandeling van grote oppervlakten mogelijk.

ChillTip technologie koelt de huid om de pijn te minimaliseren. Door iets druk te geven komt de haarfollikel dichter bij de energiebron voor optimaal resultaat.

Wanneer zie ik resultaat?

Er zijn meerdere behandelingen nodig om permanente haarreductie te bereiken omdat alleen de haren in de actieeve groeifase verwijderd kunnen worden. Niet alle haren bevinden zich in dezelfde groeifase.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Hoe het behandelgebied eruit ziet varieert van cliënt tot cliënt, dit hangt af van hoe de huid reageert en de behandeling die is gegeven.

Tijdens de behandeling kan het zijn dat de haarfollikel direct loslaat, terwijl andere haartjes langer de tijd nodig hebben.

Na de behandeling kan er roodheid en/of zwelling ontstaan, dit is een positieve reactie op de behandeling. Na de behandeling krijgt u advies over de te volgen richtlijnen, blootstelling aan de zon en gebruik van de zonnebank.

Celine Cordijn
Lasercenter BV

Dorp 34
B-1602 Vlezenbeek
(0)486/ 58 33 25

BE 0734.431.342
RPR Brussel

IBAN BNP
BE14.0018.7108.9883