Wie komt in aanmerking?

Klanten waarbij het haar voldoende pigment bevat is gemiddeld na 5 tot 8 behandelingen tevreden met het resultaat. De behandeling van witte en/of grijze haren kan niet aangezien dit haar geen pigment bevat. Het aantal behandelingen is echter individueel bepaald en afhankelijk van geslacht, familie of ras,plaats van de behandeling, ziekte of gezondheid en zeker medicatie of storingen in de hormoonbalans.

Hormonale schommelingen veroorzaakt door pubertijd, zwangerschap, borstvoeding, menopauze, bijnieren- en eierstokontstekingveroorzaken nieuwe hormoonvorming en kan dus leiden tot nieuwe haarontwikkeling.De gevoeligheid van de zenuwuiteinden in de huid varieert echter per individu en lichaamsdeel.

Zo zal het middelste gedeelte van de bovenlip veel gevoeliger zijn dan de buitenkant enook de bikinilijn is doorgaans veel gevoeliger dan bijvoorbeeld de benen.

De LightSheer Diode Laser behandeld vanaf huidtype 1, de heel lichte huid, tot huidtype 6, de heel donkere huid.Blonde en kleurloze (witte) haren kunnen echter niet in aanmerking komen voor behandeling.Vermits deze geen pigment bezitten, kan de lichtenergie immers niet geabsorbeerd worden in de haarwortel.

Deze techniek levert het beste resultaat op bij een lichte huid met donkere haren.Naargelang de sessies vorderen, worden de haren dunner en zeldzamer op voorwaarde dat men de haren enkel nog glad scheert(niet harsen of pincet gebruiken).

Celine Cordijn
Lasercenter BV

Dorp 34
B-1602 Vlezenbeek
(0)486/ 58 33 25

BE 0734.431.342
RPR Brussel

IBAN BNP
BE14.0018.7108.9883